Здравейте колеги. Първо да кажа, че търсих с търсачката но не открих, ако има подобна тема и съм я пропуснал се извинявам за което. Та интересуваме някой знае ли, дали се продават, каде, за колко и могат ли да се поръчат, гумичките на кръглите бутони на ICS (врътките), защото като гледам не само при мен,а на доста 166-ци са започнали да се разлагат, ронът и да лепкат отвратително. Ако някой може да помопгне, ще съм му много благодарен. Също приемам и съвети за модификация, на мен ми се въртеше в главата да взема да ги обеля, т.е. да ги оставя само по пластмасата или евентуално да им нахлуза някакъв маркуч с подходящ диаметър, но мисля че ще стане много грубо. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно бутони ICS
Collapse
X
-
Едва ли продават врътки,поне аз не съм виждал,металната част на потенциометрите(върху която се поставя копчето) изглежда стандартна,използвай от някакво старо радио ,ако е подходяща или си приспособи нещо.В момента гледам капачката на пастата за зъби-от нея би станало добро копче,а до пастата са козметиките на жена ми ,някои имат интересни капачки ставащи за копчета,просто могат да се нахлузят и залепят върху старите ти копчета,от другата страна има маркери с прилични капачки.Използвай си въображението и навсякъде ще видиш копчетаLast edited by lordliness; d.m.y г., 20:11.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕдва ли продават врътки,поне аз не съм виждал,металната част на потенциометрите(върху която се поставя копчето) изглежда стандартна,използвай от някакво старо радио ,ако е подходяща или си приспособи нещо.В момента гледам капачката на пастата за зъби-от нея би станало добро копче,а до пастата са козметиките на жена ми ,някои имат интересни капачки ставащи за копчета,просто могат да се нахлузят и залепят върху старите ти копчета,от другата страна има маркери с прилични капачки.Използвай си въображението и навсякъде ще видиш копчета
Към колегата - търси кола в автоморга с контролери за музиката и телефона на волана - гарантирам ти, че копчетата на ICS-а са непокътнатиПримерно
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
сигурно стават от "респром" ако някой има подобен арахизъм
това едно от нещата което в най добрия случай леко не харесвам в 166цата'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениесигурно стават от "респром" ако някой има подобен арахизъм
това едно от нещата което в най добрия случай леко не харесвам в 166цатаот ония дето ги има у грАдския траспорт
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеИзвинявай колега но да приспособяваш капачки в кола, която е дизайнерска икона - надявам се не говориш сериозно
Към колегата - търси кола в автоморга с контролери за музиката и телефона на волана - гарантирам ти, че копчетата на ICS-а са непокътнатиПримерно
дизайна е измислена от хора,не ме амбицирайте да ви покажа,не говоря за директно слагане ,а за подходяща доработка,така че и дизайнера на капачката(от паста) да не може да си я познае
нали сме българи все пак -чук ,пирон,тел-друго си е
оригинално разбира се си е най- добре
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Ориджинълъ нема кои да ви го продаде щото ICS-а става после вечно негов.Остава ви въображението.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеОриджинълъ нема кои да ви го продаде щото ICS-а става после вечно негов.Остава ви въображението.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЕдва ли продават врътки,поне аз не съм виждал,металната част на потенциометрите(върху която се поставя копчето) изглежда стандартна,използвай от някакво старо радио ,ако е подходяща или си приспособи нещо.В момента гледам капачката на пастата за зъби-от нея би станало добро копче,а до пастата са козметиките на жена ми ,някои имат интересни капачки ставащи за копчета,просто могат да се нахлузят и залепят върху старите ти копчета,от другата страна има маркери с прилични капачки.Използвай си въображението и навсякъде ще видиш копчетаAlfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПросто ги издърпай!Снимай после да видим.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
Comment
-
Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщениеКолега понапънах леко, но не искат да излезат да няма някой винт някаде или трябва по силно, но ме е страх да не счупя потенциометърите и да се окаже, че съм за нов ICS.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщениеКолега понапънах леко, но не искат да излезат да няма някой винт някаде или трябва по силно, но ме е страх да не счупя потенциометърите и да се окаже, че съм за нов ICS.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Comment
-
Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщениеИзвинявам се, преди молко слезнах до колата и нпънах малко по смело и си излезнаха без проблем, засега просто махнах гумираното и лепкаво покритие и остана да измисля какво да правя по натам.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко ICS - ът ти е с алуминиевия панел, един добър стругар може да ти изработи врътки от алуминий, които доста добре ще се впишат.,да доразвия леко -може да ти направи само нещо като капачка която да сложиш на мястото на гумата,струва ми се по лесно за изработка.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment